Kerst 2019

Ook zo’n zin om lekker onbezorgd te eten en te drinken tijdens de gezelligste dagen van het jaar? Kom bij elkaar op één van de mooiste locaties van Drenthe om te genieten van een verzorgde brunch of diner. Geniet vooraf van een mooie wandeling door de prachtige natuur van Bargerveen, direct grenzend aan ons restaurant om vervolgens aan tafel te gaan.

Reserveren kan online of telefonisch

Brunch

Met kerst gaan we voor een nieuw en verrassend brunch-concept. We bieden dan namelijk, enkel op reservatie, een brunch in menuvorm aan. Het enige wat je dan hoeft te doen, is je voetjes onder tafel schuiven en genieten van al het lekkers dat we bij jou op tafel komen zetten! Je hoeft dus niet aan een buffet aan te schuiven, in de plaats daarvan kan je je op eerste of tweede kerstdag gewoon eens lekker laten verwennen.
meer weten?

Diner


Wij ontvangen u graag met een mooi aperitief en serveren een 4 of 6 gangen diner zoals u van ons gewend bent. Vooraf maakt u alvast de meeste keuzes zodat u geheel zorgeloos kunt genieten.

Eerst even het Kerstmenu bekijken? of liever laten verrassen en direct een tafel reserveren ?

Tijdens kerst kunnen wij voor zowel de brunch als diner rekeningen houden met allergenen / dieetwensen, mits ruim vooraf kenbaar gemaakt.

Beide kerstdagen zijn wij tussen 17:00 en 18:00 gesloten. Wij willen u vragen deze tijden te respecteren zodat wij zelf een moment van rust hebben.