Lunch

Onze lunchkaart bestaat uit een beperkt aantal verse gerechten. We hebben hier bewust voor gekozen zodat we kunnen garanderen dat vers ook echt vers is, en dat we bovendien zo weinig mogelijk hoeven weg te gooien. Houdt onze kaart in de gaten want we vervangen met grote regelmaat de gerechten zodat we streek- en seizoensgebonden producten kunnen gebruiken. 

Specials

Weiteveense eitjes 7 euro
met, boerenkool, sjalot & schapenyoghurt
geserveerd met een plak brood

Carpaccio van MRIJ rund 12 euro
(van het mes dus wat dikker)
met truffel, schapenkaas & pijnboompitten

Carpaccio van gerookte heilbot
met kruidenmayo, rode ui & sla

Frietje wildstoof
gemaakt met haas, zwijn & hert.
mosterdzaad & mayo

Warm platbrood
op basis van yoghurt


Gekruide kippendij 9 euro
pittig, met bbq saus & rucola

Schapenkaas 8 euro
groene asperge & kruiden

Desembrood

Overjarige kaas 6 euro
kruidenmayo & sla

Nagelholt 7 euro
truffelmayo, sla, rode ui & kappertjes

Pittige hummus 7 euro
zoetzure groente & sla

Gerookte makreel 7,5 euro
zoetzure radijs & sla

Salades
geserveerd met desembrood en gezouten boter

Burrata & blauwe bes
jonge spinazie, gezouten amandel & balsamico

Shortrib & pompoen
kruidige salade & paddenstoelen

Soepen
geserveerd met desembrood en gezouten boter

Seizoenssoep 6,5 euro
vraag de bediening

Krokettenkunst
van Rien Prinsen uit Nieuw-Weerdinge

Twee kroketten met brood 7,5 euro
mosterdmayo & roomboter

Twee seizoenskroketten met brood
met roomboter

met friet i.p.v. brood 9 euro

Tevens hebben wij ook een menukaart voor de kleine genieters.