Arrangementen

Paasbrunch 2024

Hoewel als je naar buiten kijkt je niet direct aan de lente denkt, valt Pasen dit jaar al vroeg op 31 maart en 1 april. Daarom moeten we er snel bij zijn om deze feestelijke gelegenheid te organiseren!

Bij Restaurant Wollegras hebben we een speciale culinaire ervaring voorbereid, zodat u en uw dierbaren volop kunnen genieten van een uitgebreide 3-gangen brunch, bestaande uit maar liefst 8 gerechten om te delen, voor slechts €37,50 per persoon. En ja, we hopen dat we kunnen pronken met de eerste asperges van het seizoen!

Maar dat is nog niet alles! Ook aan de kleintjes hebben we gedacht. Speciaal voor kinderen van 2 tot 12,9 jaar bieden we een speciaal arrangement aan voor slechts €12,50. Ze kunnen zich verheugen op een feest met eieren zoeken, paas tekeningen en tafel vol mini-broodjes, een scala aan beleg, vers fruit, overheerlijke pancakes en onbeperkt ranja.

En voor de allerkleinsten, tot 2 jaar oud, is de brunch helemaal gratis!

Wacht niet te lang en reserveer nu uw tafel om teleurstelling te voorkomen. Kom samen met ons Pasen vieren bij Restaurant Wollegras!

Met smakelijke groeten,
Ilse, Daniek en team Wollegras.


Culinair en actief genieten.

Heb je iets te vieren of wil je gewoon samen zijn met collega's, vrienden of familie? Zoek niet verder! Bij ons ben je aan het perfecte adres voor een onvergetelijke ervaring vol genot en natuur.

Stap op een E-chopper en verken het adembenemende Bargerveen, omringd door weelderig groen en frisse lucht. Na een ontspannen rit wacht een heerlijke lunch op je, geserveerd te midden van de natuurlijke pracht.

Of begin met koffie vergezeld van vers gebak en daag jezelf uit met een lange wandeling, waarbij je de vele schapen en ander vee in de Grootste Schaapskooi van Nederland ontdekt. De combinatie van activiteiten maakt deze ervaring werkelijk uniek.

Bekijk via deze link onze brochure voor een voorproefje van de groepsarrangementen die wij speciaal voor jouw gezelschap hebben samengesteld. Of je nu droomt van een buitengewone barbecue-ervaring of een zoet-sappige high tea, Restaurant Wollegras creëert op maat gemaakte arrangementen die aan al jullie wensen voldoen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail voor een offerte op maat of om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. Ons enthousiaste team staat klaar om samen met jou de perfecte groepservaring te plannen. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen bij Restaurant Wollegras, waar culinaire verfijning samensmelt met de betoverende natuur van het Bargerveen.

Wollegras in je mailbox

Altijd als eerste op de hoogte van leuke acties, nieuwtjes en events