Diner

Diner

Diner

Vrijdag & Zaterdag
Tussen 17:30 & 19:30 aan tafel

 

Met een hecht team staan wij klaar voor jullie: Het keukenteam kookt actuele en eigenzinnige gerechten. Gerechten met ambachtelijke pure bereidingen en volgens het Dutch cuisine principe.

Omringt door de natuur volgen wij de variaties van de seizoenen. Wij koken met kwaliteit ingrediënten die we in samenwerking met lokale producenten selecteren voor uw menu.

*Het huidige menu kan altijd afwijken van het digitale menu.

Wijn
Op onze wijnkaart vindt u uitsluitend biologisch, biodynamische of natuurwijnen. Allemaal uit Europa en het liefst uit Nederland.  Door de samenwerking met verschillende importeurs en wijnmakers hebben wij voor iedereen wat wils.

Mocht u vooraf onze wijnkaart willen zien dan kunt u mailen naar info@restaurantwollegras.nl

LEES ONDER HET MENU NIEUWS OVER DINER!

NIEUWS

Het anders durven doen.

5 jaar geleden begonnen wij, Ilse en Daniek, met ondernemen. Ja wat een cliché: maar wat gaat de tijd toch snel. Na heel wat plannen en ideeën kwam het op 30 juni 2018 zo ver wat wij de deuren van Wollegras openden. Onze visie was direct: het anders durven doen.

Wij zijn vooruitstrevend, duurzaam en hebben een sterk onderscheidende identiteit. De ongedwongen sfeer, de ruime keuze voor plant-based gerechten en de betrokkenheid met en van ons team zijn onze sterke punten.

Inmiddels zijn wij 5 zomers verder en vragen wij ons al een lange tijd af wat precies de toekomst zal zijn van Wollegras en hoe duurzaam deze is? Hier in hebben wij eindelijk besluiten genomen. De invloeden van werkdruk, energieprijzen en stijgende grondstof prijzen zijn hierin belangrijk maar het allerbelangrijkste: Ons eigen geluk en die van ons team! En daarbij hoort: het anders durven doen. De beslissing durven maken om ergens afscheid van te nemen wat ten goede is van het bedrijf.

Wollegras is een zaak met een prachtig mooi buiten. Het uitzicht, het groen, de natuur. Hier willen wij nog meer gebruik van gaan maken. Wij willen ons focussen op ons prachtige restaurant als dagzaak en daarnaast organiseren we vaak evenementen en zullen wij dé locatie zijn voor (zakelijke) bijeenkomsten.

Vanaf april zijn wij iedere dag geopend maar vanaf 1 mei zijn wij alleen nog maar overdag geopend. Wij draaien geen vaste avonden meer.  Wanneer zijn wij dan wel nog ’s avonds open? Op reservering vanaf 10 personen, op feestdagen en op georganiseerde avonden zoals de succesvolle steaknight. Hou hier voor onze nieuwsbrief in de gaten en volg ons op social media

Wij begrijpen heel erg goed dat het voor veel gasten een teleurstelling zal zijn maar wij hopen toch op jullie begrip. Wij zijn in de maand april nog geopend op vrijdag en zaterdag avond.

Graag tot snel!
Veel liefs,
Ilse, Daniek & Team Wollegras

Wollegras in je mailbox

Altijd als eerste op de hoogte van leuke acties, nieuwtjes en events