Wollegras

Eet pure gerechten, kom tot rust in het eigentijdse, natuurlijke interieur of verras je gasten met een leuk feest.

Sinds 2018 zijn wij, Ilse en Daniek, trotse eigenaar van restaurant Wollegras. Je vindt ons restaurant aan de rand van het natuurgebied Bargerveen en naast de grootste schaapskooi van Nederland, in het mooie Drenthe. Je kan op ieder moment van de dag langs komen voor een goede specialty koffie, een mooi glas wijn of een spannende cocktail. Uitgebreid dineren of lekker borrelen met goede bites. Beide kan perfect bij Wollegras!

Doordat het restaurant grotendeels voorzien is van glas, kun je ook van binnenuit zeer mooi genieten van het weidse landschap. Wanneer de schapen en runderen terugkeren naar de schaapskooi, zit je dus echt op de eerste rang.

 

Restaurant Wollegras
Ambachtsweg 5
7765BX Weiteveen

info@restaurantwollegras.nl
NL81RABO0329592181

 

Ontmoet het team

Ruben Kikkert

Martin Bies

Dagmar Keen

Vanaf het begin staat Dagmar in de keuken te werken, inmiddels heeft ze een koks opleiding afgerond en werkt ze fulltime bij ons. Dagmar is gemaakt voor het vak en dat kan iedereen zien. Ze straalt in de keuken en maakt graag de macarons, dat zie je haar dan ook doen op deze foto.

Ilse Hoogland

Irma van Wieren

Irma werkt hard, staat voor iedereen klaar en zelden is haar iets te gek. Een onmisbare kracht binnen ons team! Haar antwoord op de vraag wat ze leuk vindt aan het werk bij Wollegras is: “Bij Wollegras heb ik veel plezier in het concept , de locatie en de gasten die ons bezoeken. Het liefst sta ik achter de bar de leukste cocktails voor gasten te maken.”

Max de Jong

Daniek Hoogland

1/7
 • Ruben Kikkert

  Sous-chef

 • Martin Bies

  Sous-chef

 • Dagmar Keen

  Kok

 • Ilse Hoogland

  Mede eigenaar

 • Irma van Wieren

  Medewerker bediening

 • Max de Jong

  Bakker

 • Daniek Hoogland

  Mede eigenaar

Wollegras in beeld

1/31

Wollegras in je mailbox

Altijd als eerste op de hoogte van leuke acties, nieuwtjes en events