Wollegras

Eet pure gerechten, kom tot rust in het eigentijdse, natuurlijke interieur of verras je gasten met een leuk feest.

Sinds 2018 zijn wij, Ilse en Daniek, trotse eigenaar van restaurant Wollegras. Je vindt ons restaurant aan de rand van het natuurgebied Bargerveen en naast de grootste schaapskooi van Nederland, in het mooie Drenthe. Je kan op ieder moment van de dag langs komen voor een goede specialty koffie, een mooi glas wijn of een spannende cocktail. Uitgebreid dineren of lekker borrelen met goede bites. Beide kan perfect bij Wollegras!

Doordat het restaurant grotendeels voorzien is van glas, kun je ook van binnenuit zeer mooi genieten van het weidse landschap. Wanneer de schapen en runderen terugkeren naar de schaapskooi, zit je dus echt op de eerste rang.

 

Ontmoet het team

Tess van Boven

De altijd vrolijke Tess serveert graag de lekkerste drankjes

Marjan Cremer

Naast alle jonge medewerkers zorgt Marjan voor balans in het team! Deel van de week is ze werkzaam in haar eigen bedrijf Jansen & Meppelink en de andere helft van de week versterkt ze met veel plezier ons team. We zijn erg blij met haar in ons team! We vroegen haar wat haar drijfveer is, het antwoord daarop was: ‘Om met mijn glimlach en gastvrijheid de gasten het naar de zin te maken!’

Dagmar Keen

Vanaf het begin staat Dagmar in de keuken te werken, inmiddels heeft ze een koks opleiding afgerond en werkt ze fulltime bij ons. Dagmar is gemaakt voor het vak en dat kan iedereen zien. Ze straalt in de keuken en maakt graag de macarons, dat zie je haar dan ook doen op deze foto.

Ilse Hoogland

Irma van Wieren

Irma werkt hard, staat voor iedereen klaar en zelden is haar iets te gek. Een onmisbare kracht binnen ons team! Haar antwoord op de vraag wat ze leuk vindt aan het werk bij Wollegras is: “Bij Wollegras heb ik veel plezier in het concept , de locatie en de gasten die ons bezoeken. Het liefst sta ik achter de bar de leukste cocktails voor gasten te maken.”

Max de Jong

Daniek Hoogland

Jeffrey Wanders

Jeffrey maakt het de gasten graag naar hun zin, houdt van drukte/gezelligheid en is daarnaast graag creatief bezig. Al deze dingen kan hij kwijt in zijn werk bij Wollegras, wat hij dan ook met veel passie doet! Hij volgt de opleiding Manager/Ondernemer Horeca. Naast dat jullie het hem veelvuldig zien in de bediening tijdens het diner, is hij achter de schermen ook erg actief met het maken van foto’s, het bijhouden van Social Media en de nieuwsbrieven.

1/8
 • Tess van Boven

  Medewerker bediening

 • Marjan Cremer

  Medewerker bediening

 • Dagmar Keen

  Kok

 • Ilse Hoogland

  Mede eigenaar

 • Irma van Wieren

  Medewerker bediening

 • Max de Jong

  Chef Patisserie

 • Daniek Hoogland

  Chef & Mede eigenaar

 • Jeffrey Wanders

  Medewerker bediening

Wollegras in beeld

1/31

Wollegras in je mailbox

Altijd als eerste op de hoogte van leuke acties, nieuwtjes en events